Even Voorstellen
Arnik Rusthoven
Sales Manager
Martin Bekker
Process Operator
Tim van Bedaf
Ads Manager
Hoi mijn naam is Arnik.

Ik ben met Beruleads begonnen omdat ik geloof dat wij onze klanten en hun bedrijven zo kunnen laten groeien dat zij hun doelen persoonlijk en in het bedrijf kunnen waarmaken.
Mijn motto is dan ook “Ik verdien geen geld als de klant geen geld verdiend” dit klinkt een beetje apart omdat wij niet met no cure no pay werken, maar ik denk op langer termijn. Als wij een klant afsluiten die na een maand al niet meer tevreden ben je deze klant aan het eind van de maand kwijt, maar doe je er alles aan om de klant tevreden te houden dan kan hier iets heel moois uit ontstaan. Hier krijg ik energie van en ik hou van energie! 

Wil je jou bedrijf naar het volgende level brengen? Dan gaan wij er samen voor zorgen om jou doelen en mijn doelen waar te maken!
Hoi mijn naam is Martin.

Ik ben Beruleads gestart om mezelf de vrijheid te geven en dit over te dragen aan de klant.

Wij zorgen er met ons team voor dat er een toename aan klanten komen, zodat bedrijven dit helemaal kunnen overdragen aan ons jong en enthousiaste team.

Daarbij zijn wij heel de dag bereikbaar voor contact. Ik zorg er samen met mijn team voor dat onze klanten tevreden zijn. We staan dus voor een goede communicatie tussen ons en de klant. En dit geeft mij een top gevoel!
Hoi mijn naam is Tim. 
  
Ik ben op een missie om een gepassioneerd leven te creëren, persoonlijk en professioneel voor mezelf en voor anderen. Ik streef ernaar om dat niveau te bereiken door op schaalbare bedrijfssystemen te creëren die problemen oplossen en waarde toevoegen voor mijn klanten. Dit door me te richten op waardevolle acties die winstgevende resultaten genereren, waarin tijd en concurrentie niet relevant zijn.
Met meerdere jaren ervaring met digitaal marketing, van grote / kleine bedrijven tot kleine start-ups (SaaS en e-commerce), ben ik in staat om meetbare resultaten te leveren. Door een combinatie van analyses, systemen, automatisering en metrics, concentreer ik me op taken die resultaten genereren met een niet-aflatend streven naar efficiëntie en effectiviteit. Ondersteund met een bewezen staat van ROI met digitale marketingcampagnes en teamwork-vaardigheden
Beruleads
 +31 85-0043006

Paterswoldseweg 806
     9728 BM Groningen
KvK: 69960348
Social Media
Copyright © 2019 - Beru Leads
Powered By ClickFunnels.com